Vinnare i vår zombietävling om ett bokkontrakt – Rötmånad av Johanna Glembo

Johanna Glembo. Fotograf: Erik Öhrn

Vi fick in förvånande många manus med stor spännvidd. Alltifrån traditionella zombieapokalypser till mer experimentella. Författarna har hämtat inspiration från såväl zombien på Haiti som The walking dead, med inslag av alltifrån high fantasy till skräckig sf. Det har inte varit helt lätt att kora en vinnare, då det fanns flera bidrag som tävlade mot varandra in i det sista. Men nu har vi bestämt oss för att göra bok av:

RÖTMÅNAD skriven av JOHANNA GLEMBO!

Rötmånad är en stark spänningsroman med full rulle från första sidan. Boken är härligt karaktärsdriven och författaren väjer inte för de svåra ämnena. Det är en riktig zombiestänkare som får håret att resa sig på armarna och som sig bör blir det inte bara rafflande spänning, utan även häftiga känslor och odöda äckligheter. Rötmånad är inget för nervsvaga läsare!

Nu ska vi passa in boken i vår kommande utgivning och sedan finslipa romanen till perfektion tillsammans med Johanna. Ett arbete jag verkligen ser fram emot. Och du, kära läsare, som nu har en febrig RÖTMÅNAD att se fram emot – följ Swedish Zombie så kommer mer information längre fram.

PUSS OCH KRAM TILL ALLA BEGÅVADE FÖRFATTARE SOM DELTOG I TÄVLINGEN!

/Jonny Berg, SZ