Den nya skräcken: Köttmarknad

Nu är Köttmarknad av Erik Odeldahl och Fredrik Stennek på väg ut i näthandeln. Boken är alltså del två i vår nystartade serie med kortromaner. Vi kallar serien Den nya skräcken. Omslag och inlaga är gjord av Magnus Frederiksen. Läs mer om boken här.

Erik Odeldahl, född 1974, är författare och Creative Director på Fast Travel Games i Stockholm och skriver för flera olika medier. Han har också medverkat i ett flertal novellantologier, samt skrivit manus till ett flertal prisbelönta dataspelstitlar.

Fredrik Stennek, född 1978, arbetar med att resa väldiga betongmonument på avlägsna platser. För att kompensera för den eventuella samhällsnytta han orsakar, ägnar han fritiden åt att drömma om låtsasvärldar och ge liv åt vanföreställningar.

Båda författarna är medlemmar i skrivarkollektivet Fruktan, som tillsammans skriver skräck, fantasy och science fiction. Tillsammans med Fruktan har de medverkat i antologierna Stockholms undergång och Zonen vi ärvde.

Författarnas samarbete har varit en tävling om vem som stirrar djupast ner i avgrunden och skrattar högst åt det man ser. En tävling som ännu inte är avgjord.